Levering

Verzendkosten

Verzendingen vinden plaats via de Nederlandse TPG post volgens de actuele tarieven. Baby Paws zal in alle gevallen proberen de goedkoopste verzendmethode voor u te vinden. In de meeste gevallen zullen bestellingen worden verstuurd als brievenbuspost, waarvan de kosten 2,07 euro bedragen.

Bij leveringen buiten Nederland en Belgie worden de totale verzendkosten ongeacht de ordergrootte van de bestelling doorberekend aan de koper. Uiteraard doen wij u vooraf per e-mail een volledige prijsopgave.

3.5. U kunt tevens uw bestelling in de winkel komen ophalen.

Annulering

Iedere bestelling kan binnen 7 dagen na orderdatum, uitsluitend via e-mail worden geannuleerd.

De verkoper kan zonder opgaaf van redenen een order beëindigen of een koper weigeren.

Indien een koper niet binnen 7 dagen de bestelling annuleert,zie onder 4.1., is de koper betalingsplichtig. De verkoper is gerechtigd administratiekosten aan de koper door te berekenen, indien de bestelling na 7 dagen geannuleerd wordt of niet voldaan wordt.

Levering

Alle artikelen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling ter bestelling aangeboden aan TPG-post, zie onder 3.

Als artikelen een langere levertijd dan 3 werkdagen hebben zal de koper via e- mail hiervan op de hoogte gesteld worden. De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van de betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, heeft de koper het recht om de overeenkomst te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

Baby Paws is niet aansprakelijk voor vertraging in de levering, verlies of beschadiging tijdens verzending.

Alle in onze winkel vermelde aanbiedingen gelden tot aan de vermelde geldigheidsdatum, doch kunnen door de verkoper vroegtijdig beëindigd worden. De aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

Retourneren

U bent de uiteindelijke jury welke bepaald of het door u bestelde artikel aan uw verwachtingen voldoet. Probeer het artikel uit of ze passen en aan uw behoefte voldoen. Bent u niet tevreden? Stuur dan het artikel binnen 14 dagen retour na verzenddatum voor ruiling of vergoeding. Dit is alleen mogelijk als koper hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan Baby Paws.

Voor geretourneerde artikelen storten wij uw geld terug. Na ontvangst van de retourzending, zal het bedrag teruggestort worden aan de klant.

Artikel hierboven is niet van toepassing indien:

· schoenen gedragen zijn

· de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen

· de originele verpakking ontbreekt.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van de retourzending. Baby Paws gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Franco en rembourszendingen worden door Baby Paws nimmer geaccepteerd.

Bij vergoeding worden de door ons gemaakte verzendkosten kosten in mindering gebracht op de vergoeding.

Stuur retour zendingen naar:

Baby Paws

Het vierkant 16

1852 RA Heiloo

Nederland, Europa