Over Ons

Over Baby Paws

Onze baby sloffen worden Sinds 1985 gemaakt op het eiland Tasmanië

Baby Paws begon haar activiteiten in 1985 in Sandy Bay in Tasmanië en wordt nu beschouwd als de grootste fabrikant van schoenen met zachte zolen voor de baby-en peuter markt in Australië.

Baby Paws zijn ontworpen voor baby's en peuters in de leeftijd 0 tot 24 maanden, een comfortabele en gezonde basis waarop hun voeten kunnen genieten van de vrijheid om zich op natuurlijke wijze ontwikkelen in de richting van hun eerste stappen, en die daarna geven.

Onze reputatie is gebouwd op de hoge standaard van kwaliteit, zowel in termen van materialen als afwerking, evenals het niveau van dienstverlening wat wij bieden aan onze distributeurs, verkooppunten en onze internet en postorder klanten. De Baby Paws producten worden wereldwijd verkocht in grote warenhuizen, baby speciaalzaken, schoenwinkels en via het internet. 

Het leer is speciaal voor ons gemaakt om te voldoen aan onze eigen strenge specificaties van veiligheid en duurzaamheid, en voldoet aan de internationale veiligheidsnormen.

Het volledige assortiment bestaat uit veel verschillende stijlen waar onder veter, elastiek of klittenband stijlen.

Door implementatie van strenge maatregelen voor kwaliteitscontrole, is het niveau van de geretourneerde producten vrijwel nihil. De betrouwbaarheid van het product, en het vermogen van de onderneming om bestellingen te leveren, worden beschouwd als de belangrijkste functies in ons vermogen om beter te presteren dan de concurrenten en het voldoen eisen van onze vele klanten wereldwijd.

Het volledige gamma heeft een "schattigheid" factor die algemeen wordt aanvaard door de koper van baby-en peuter-producten.

Wij zijn voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen om te voldoen aan de steeds toenemende eisen voor mode en de veiligheid van de consument. 

Het bedrijf opereert vanuit een speciaal gebouwde moderne productie-en warenhuis faciliteit in Tasmanië, Australië.

Typische afnemers van de producten zijn jonge moeders wiens aankoop beslissingen worden beïnvloed door hun wens om hun kind de hoogste kwaliteit en het veiligste paar baby sloffen te geven. Vaak wordt deze wens geboren uit aanbevelingen van familie, vrienden, werknemers van kinder gezondheids klinieken, kinderartsen en podologen. Veel van onze schoenen worden gekocht als cadeau. Meestal gekocht door grootmoeders, tantes en de vroegere gebruikers van onze baby sloffen. Vaak worden onze sloffen gekocht door grootouders omdat ze onze kwaliteit herinneren uit de tijd dat ze zelf vader of moeder waren toen hun baby's de Baby Paws droegen! Dus, van de ene generatie naar de volgende, blijven we aan de klanten te voldoen.